Staking streekvervoer

Maar lang niet overal staan de bussen stil. Dat meldt vakbond CNV.


Komende Zes Weken Stakingen In Het Streekvervoer Als Werkgevers Niet Over De Brug Komen Fnv

Als de werkgevers in het streekvervoer niet over de brug komen met een beter voorstel voor een nieuwe cao.

. Web Treinen van Arriva rijden ondanks de staking in het streekvervoer wel op trajecten in het noorden van het land. Deze keer op twee verschillende. Breng Overal OV regio.

Web Ov-staking In het streekvervoer wordt donderdag en vrijdag gestaakt nadat overleg over een nieuwe cao is stukgelopen. De 2e stakingsgolf is begonnen op vrijdag 9 september in de regios West en Noordwest Noord- en Zuid-Holland. Web Er is voor vrijdag 24 februari 2023 staking in het streekvervoer aangekondigd door het personeel van streekvervoerders Arriva Transdev incl.

De staking begint volgende week maandag en duurt vijf dagen. Vakbond FNV kondigt vijftien nieuwe stakingsdagen verspreid over zes weken. Web 3 dagen lang werd er gestaakt in het streekvervoer.

Web Reizigers in Gelderland Noord-Brabant en Limburg hebben dinsdag last van een ov-staking. Van maandag 6 tm. Dat betekent dat een deel van de bussen komt te.

Dat melden vakbond CNV en FNV. Het was een tijdje rustig met de stakingen in het openbaar vervoer maar. Web De vakbonden hebben vijftien dagen aangekondigd waarop het streekvervoer verder gaat met staken.

De vakbonden CNV en FNV hebben weer landelijke acties aangekondigd in het streekvervoer. Web Plan zorgvuldig je reis aankomende dagen. Dat meldde vakbond FNV vanmorgen na een.

Web Streekvervoer staakt dit is wat het betekent voor jouw reis Vandaag en morgen staakt het streekvervoer kondigde vakbond FNV gisteren aan. Web Ja en nee. Web Er komt opnieuw een landelijke staking van het streekvervoer.

Geef de mensen in het streekvervoer een fatsoenlijke cao. De 15 stakingsdagen die nu zijn aangekondigd op de. Door deze regionale staking is.

Medewerkers in het streekvervoer leggen. Zij roepen de leden op om vanaf morgen een aantal dagen per week het. Web 1 day agoEr is voor 15 dagen staking in het streekvervoer aangekondigd door het personeel van streekvervoerders Connexxion Arriva Transdev incl.

Opnieuw landelijke staking streekvervoer. Dat meldt CNV nadat werkgevers niet hadden. Web Medewerkers in het streekvervoer gaan woensdag en vrijdag opnieuw staken voor een betere cao.

Web De stakingen in het Utrechtse streekvervoer zijn na deze week nog niet voorbij. Web Staking OV streekvervoer. Web Tot en met vrijdag 10 februari staat het streekvervoer voor een beter CAO.

De treinen van Arriva in de Achterhoek Rivierenland en Limburg rijden. Web Staking met grote gevolgen Onder de cao streekvervoer vallen 13000 medewerkers en duizenden daarvan zijn lid van de bond. Reis je met de.

Web Landelijke stakingsdag streekvervoer Door Casper Schrijver 31 augustus 2022 Op vrijdag 16 september wordt in het hele land gestaakt in het streekvervoer. Web Duizenden buschauffeurs machinisten en conducteurs in het streekvervoer leggen morgen en vrijdag het werk neer. Web Door Casper Schrijver 24 februari 2023.

Web 6 hours agoDe staking heeft betrekking op een cao die geldt voor zon 13000 medewerkers voornamelijk buschauffeurs. Alleen in NS-treinen en in het. Web 5 hours agoChauffeurs in het streekvervoer leggen vandaag opnieuw hun werk neer om een betere cao af te dwingen.

Web Stakingen in openbaar vervoer Zaterdag 25 februari zondag 26 februari en maandag 27 februari 2023 geen stakingen. Web Het streekvervoer gaat vanaf volgende week maandag opnieuw landelijk staken deze keer vijf dagen achtereen. Web Landelijke regionale staking van 6 tm 10 februari.

In Groningen en Friesland wordt de dienstregeling. De vakbonden CNV en FNV hebben landelijke acties aangekondigd in het streekvervoer. Want het water staat de medewerkers aan de lippen.


Ym1vpzjta6bfgm


Vakbond Cnv Dreigt Met Vijfdaagse Staking In Het Streekvervoer Ovpro Nl


Werkgevers In Het Openbaar Vervoer Geven Geen Krimp In Het Cao Conflict Nieuwe Staking In Het Streekvervoer Dreigt Friesch Dagblad


Vakbonden Dreigen Met Vijfdaagse Staking In Het Streekvervoer Noordhollandsdagblad


Staking Bij Het Streekvervoer Fijn Dat Oost Me Met Deze Taxiservice Naar Mijn Stage Brengt Rtv Oost


Streekvervoer Gaat Vijf Dagen Staken Na Verstrijken Ultimatum Al Het Nieuws Uit Oss


Brabant Opnieuw Het Hardst Getroffen Door Staking Regionaal Busvervoer Slechts 20 Procent Van De Bussen Rijdt Brabant Bd Nl


Woensdag En Vrijdag Opnieuw Stakingen In Streekvervoer De Puttenaer Nieuws Uit De Regio Putten


Beste Ov Reiziger Wij Staken Ook Voor Jou Fnv


Opnieuw Staking Bij Het Streekvervoer


Xv5gcyeq Cfhym


Volgende Staking In Het Ov Waar Ligt Het Streek Vervoer Stil Max Vandaag


Staking Streekvervoer Op Woensdag 22 Februari En Vrijdag 24 Februari Hoeksche Waard Nieuws


Staking Streekvervoer Opvang Asielzoekers Cruiseschip Praat Mee Op Nujij Nu Nl


Vijfdaagse Staking Streekvervoer Begonnen Weinig Klachten Bij Rover


Aangekondigde Staking Streekvervoer 28 Februari En 2 Maart Bravo


Staking Streekvervoer Mag Doorgaan

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel